Se mall

Låt mig presentera Astrid – mitt senaste stjärnskott bland hemsidemallar, skräddarsydd för kreatörer som vill visa upp sitt arbete på bästa möjliga sätt.

Designad med kreatörer i åtanke

Astrid är framtagen med ett klart fokus: att ge kreatörer en plattform där de enkelt kan skapa en professionell och ögonfångande portfolio. Med en ren layout, smidig navigering och dynamiskt galleri, kan du enkelt anpassa mallen för att spegla din unika stil och personlighet.

Lättanvänd och anpassningsbar

Vi vet att som kreatör är din tid värdefull. Därför har Astrid designats för att vara både lättanvänd och flexibel. Oavsett om du är fotograf, grafisk designer, konstnär eller hantverkare, ger Astrid dig möjligheten att snabbt och enkelt lägga upp nya projekt, uppdatera din portfolio och anpassa efter din unika personlighet.

SEO-optimerad för större synlighet

I den digitala världen är synlighet allt. Astrid kommer SEO-optimerad direkt ur lådan, vilket betyder att din portfolio inte bara ser bra ut, utan också rankar högt i sökmotorerna. Detta öppnar upp för fler möjligheter att bli upptäckt av potentiella klienter och besökare.